Image
Fredrik Arpe.
Fredrik Arpe. Bild: Alm Equity

Järntorgets vd tar plats i Alms ledningsgrupp

Bolag Fredrik Arpe har antagit uppdraget som affärsområdeschef för affärsområde förvaltning och utses samtidigt till vice vd och kommer ingå i Alm Equitys ledningsgrupp. Fredrik Arpe är i dag vd för Järntorget som förvärvades av Alm Equity i juni 2021.
Publicerad den 20 Augusti 2021

– Det är glädjande att Fredrik Arpe tagit på sig uppdraget att bygga upp en ny förvaltningsaffär där det finns potential att i egen regi eller tillsammans med investerare skapa en ny portfölj av upp till 6 000 bostäder från de befintliga byggrätterna som finns i Affärsområde Projektutveckling. Fredrik kommer även att bistå i arbetet med att integrera Järntorgets medarbetare in i Alms affärsområden samt jobba med övergripande strategiska frågor, säger Joakim Alm, vd för Alm Equity.

Den utökade ledningsgruppen i Alm Equity kommer utöver Fredrik Arpe bestå av Joakim Alm, vd, John Sjölund, CFO, och Carolina Karlström, Business Controller. Utökningen av ledningsgruppen sker från och med 1 september 2021.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige