Image

Ikano bygger hyresrätter i Stockholm

Bostäder I Riddersvik i Hässelby ska närmare 600 bostäder byggas. Ikano Bostad kommer att stå för drygt 150 av bostäderna.
Publicerad den 9 November 2016
Riddersvik i Hässelby. Bild: Stadstudio
Riddersvik i Hässelby.

– Vi vill skapa levande stadsdelar. Genom att bygga med blandade upplåtelseformer bidrar vi till en hållbar stadsutveckling. Riddersvik är ett intressant område med närhet till både storstadens bekvämligheter och naturen. Vi är glada över att få vara med och utveckla Riddersvik, säger Christian Dahlman, bostadsutvecklingschef på Ikano Bostad.

Ikano Bostad bygger redan ett 60-tal hyresrätter i Hässelby Villastad och fortsätter att växa i området. Förslaget för Riddersvik innehåller 153 hyresrätter. Byggstart beräknas preliminärt till 2019, vilket innebär att de första boende kan flytta in under 2020.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige