Image

Ikano Bostad bygger i Spånga

Bygg/Arkitektur Ikano Bostad köper mark i Bromsten, Spånga, och planerar 120 nya bostäder.
Publicerad den 26 Juni 2013
Robert Jaaniste. Bild: Nicklas Tollesson.
Robert Jaaniste.

Säljare är Norrvatten.

Det nya bostadsområdet ligger 500 meter från Spånga station och ska bygga vidare på småstadsmiljön som finns i Spånga centrum. Ikano Bostad är med och utvecklar en del av området där det totalt planeras cirka 1 000 nya bostäder. Ikano Bostad planerar byggstart under 2016.

- Det finns stora möjligheter att skapa bra boenden nära service och kommunikationer i de nordvästra delarna av Stockholm, säger Ikano Bostads vd Robert Jaaniste.

- Vi har flera bostadsprojekt i närliggande Ursvik och vi har uppmärksammat att de boende uppskattar att de har nära både till naturupplevelser och till stadens puls.
Ikano Bostad förvaltar cirka 5 900 hyreslägenheter i Stockholm, Mälardalen och Öresundsområdet. För närvarande är omkring 650 bostadsrätter under produktion.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De gick bäst på börsen i juli

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på vilja av de noterade fastighetsbolagen som gick bäst på börsen under juli månad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY