Image

Hilfiger till Göteborg

Uthyrning Tommy Hilfiger etablerar sin första butik i Göteborg.
Publicerad den 15 September 2014

Den sista november 2014 utökas modeutbudet på Avenyn då det amerikanska klädmärket Tommy Hilfiger flyttar in i Wallenstams nya lokaler på Avenyn 31-35. Butiken, som blir den första Tommy Hilfiger butiken i Göteborg, kommer att erbjuda kollektionerna denim och tailored.

- Tommy Hilfiger är ett internationellt känt varumärke som står för mode och kvalitet i framkant, precis det vi söker för etablering på Avenyn. Ytterligare ett steg mot att göra Avenyn till en attraktiv mötesplats är härmed taget säger Thomas Dahl, vice vd Wallenstam.

Tommy Hilfigers butik på Avenyn är cirka 300 kvadratmeter och kommer att erbjuda dam- och herrkläder samt väskor och skor. Butiken slår upp portarna i samband med julhandeln och samtidigt som grannen Nespresso öppnar sin butik. Totalt är det elva nya butiker och restauranger/caféer som ska ta plats på Avenyn 31-35.

Hela Avenyn 31-35 kommer att invigas i samband med Avenyföreningens vårfest i april 2015.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige