Image

Nya hyresgäster i Wallenstams Kopparhuset

Uthyrning Ytterligare välkända varumärken är nu klara för Wallenstams butiker i Kopparhuset på Avenyn i Göteborg. Bland annat öppnar Lindex en större modern konceptbutik i två plan.
Publicerad den 18 Februari 2015
Annons
Image

Lindex öppnar butik på över 1 000 kvadratmeter vid invigningen av Kopparhuset på Avenyn 31-35 den 25 april. Lindexbutiken, som är i två plan, kommer erbjuda ett fullt sortiment med dam-, barn och underkläder samt modekedjans senaste kosmetikavdelning.

I en av de anslutande lokalerna öppnar i februari 2016 ett amerikanskt topbrand inom sportmode. Fram till att butiken öppnar kommer lokalen att användas som pop-up store.

– Nu fyller vi på Kopparhuset med fler eftertraktade varumärken som med sitt utbud kommer att förstärka Avenyns handelskoncept. Lindex förstärker sin närvaro med en större och modernare butik, vilket bekräftar Avenyns attraktionskraft som handelsplats ytterligare, säger Thomas Dahl, vice vd på Wallenstam.

Även längre ner på Avenyn tillkommer det nya butiker, i mars öppnar John Henric en ny butik på Avenyn 23, en herrbutik med ett brett utbud av accessoarer, skjortor och tröjor.

De totalrenoverade kontorslokalerna högre upp i huset är även de efterfrågade och en rad företag är redan klara för inflytt. Bland hyresgästerna återfinns bland annat Kungsportsläkarna, Avenyns Ögonklinik, Meltwater, eWork och Travel Service. På Teatergatan är det klart med en italiensk bistro/café och fler hyresgäster är på väg in.

Sedan tidigare återfinns Nespresso och Tommy Hilfiger i Kopparhuset.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige