Image
Peter Olsson.
Peter Olsson. Bild: Wihlborgs

Han blir Wihlborgs nye regionchef i Malmö

Bolag Peter Olsson, i dag fastighetschef på Wihlborgs, blir ny regionchef i Malmö. Han har lång erfarenhet från fastighetsbranschen, varav de senaste fyra åren på Wihlborgs.
Publicerad den 9 Februari 2021

Peter Olsson ansvarar i dag för Wihlborgs fastigheter i Dockan och Hyllie. Tidigare har han arbetat som fastighetsförvaltare på Kungsleden och som marknadsområdeschef på Svea Real.
– Det är en styrka för oss att kunna växa inifrån och dessutom ger det våra medarbetare utvecklingsmöjligheter inom bolaget. Med Peter Olsson som regionchef får vi fortsatt stort kund- och affärsfokus men också kontinuitet och stabilitet. Förutom Peters gedigna kunskap om verksamheten väger hans personliga egenskaper tungt och jag är mycket glad att nu kunna välkomna honom till koncernledningen, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.
– Jag är mycket glad att få möjlighet att ta ett övergripande ansvar för förvaltning och utveckling av vårt fastighetsbestånd i Malmö. Vi har en fantastisk och kundnära organisation och jag ser fram emot att vi gemensamt får ta oss an den framtida utvecklingen i Malmö med våra kunder, säger Peter Olsson.

Peter Olsson tillträder rollen som regionchef den 1 maj 2021 och kommer att ingå i Wihlborgs koncernledning. Fram till dess är Andreas Ivarsson tillförordnad regionchef i Malmö vid sidan av sitt ordinarie uppdrag som projekt- och utvecklingschef.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige