Image

Han blir ny CFO för Prime Living

Bolag Inför den planerade flytten från First North Premier till Nasdaqs huvudlista har Prime Living beslutat att utöka sin ledningsgrupp med en CFO och Erik Ranje har utsetts för positionen, med ansvar för bolagets ekonomi- och finansfrågor.
Publicerad den 5 Juli 2017

Erik Ranje innehar en Master of Science in Economics and Business Administration från Handelshögskolan i Stockholm och har en lång och gedigen erfarenhet inom finansbranschen. Under de senaste 20 åren har Erik Ranje varit verksam inom SEB och kommer närmast från SEB Structured Real Estate Finance och var dessförinnan Associate Director inom SEB Corporate Finance.

– Erik kompletterar vår ledningsgrupp på ett bra sätt med sin breda erfarenhet och kompetens inom fastighetsfinansiering och kommer på ett mycket värdefullt sätt bidra till Prime Livings fortsatta utveckling och expansion. Jag är därför väldigt glad att vi har lyckats göra en så stark rekrytering och ser fram emot att vidareutveckla Prime Livings ekonomi- och finansfunktion tillsammans med Erik, säger vd:n Ingvor Sundbom.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Erik till Prime Living som ny CFO. Han kommer i den rollen starkt bidra till bolagets expansion med sin stora erfarenhet inom finans och fastighetsrelaterade affärer, säger styrelseordföranden Jan Severa.

– Det känns fantastiskt roligt att få ansluta till ett så spännande företag med så stor potential. Jag är imponerad av det affärstänk och entreprenörskap som finns i Prime Living och ser fram mot att få vara med och bidra till företagets fortsatta tillväxt och internationella expansion, säger Erik Ranje.

Erik Ranje tillträder tjänsten senast den 5 oktober 2017.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige