Image

Fastighetssverige tar Lokalmarknadsdagen till Östergötland

Event I slutet av september arrangerade Fastighetssverige och Lokalnytt Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg. Seminariet blev en succé och nu etableras eventet i Östergötland. Läs programmet och anmäl dig här.
Publicerad den 18 December 2012
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson. Foto: Emma Granberg. Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt. Bild: David Schmidt
Rutger Arnhult. Bild: David Schmidt. Peter Whass. Bild: Lundbergs. Bild: Lundbergs
Peter Whass. Bild: Lundbergs. På seminariet kan man lyssna på Klöverns vd Rutger Arnhult, Lundbergs vd Peter Whass, Henry Ståhls vd Peter Karlström och Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson, för att nämna några. Precis som i Göteborg är tv-journalisten och programledaren Ca På seminariet kan man lyssna på Klöverns vd Rutger Arnhult, Lundbergs vd Peter Whass, Henry Ståhls vd Peter Karlström och Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson, för att nämna några. Precis som i Göteborg är tv-journalisten och programledaren Ca

Tillsammans med NuLink och näringslivskontoret i Norrköping arrangerar Fastighetssverige, tillsammans med systermagasinet Lokalnytt, Lokalmarknadsdagen i Östergötland.

Seminariet äger rum onsdagen den 23 januari på Konsert & Kongress i Linköping.
- Det känns jättebra att vi nu etablerar Lokalmarknadsdagen i Östergötland. Vi har ett riktigt bra program så dagen ser ut att bli mycket intressant och givande, säger Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.
På seminariet kan man lyssna på Klöverns vd Rutger Arnhult, Lundbergs vd Peter Whass, Henry Ståhls vd Peter Karlström och Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson, för att nämna några. Precis som i Göteborg är tv-journalisten och programledaren Carin Hjulström moderator.

Lokalmarknadsdagen i Östergötland pågår klockan 09.00 - 12.25 och därpå följer en gemensam lunch.

Anmäl dig direkt på vår sajt www.lokalmarknadsdagen.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige