Image

Anders Molin rekryteras till Nordic Property News

Bolag Fastighetssverige gör en storsatsning – öppnar kontor i Stockholm och rekryterar Anders Molin, närmast från TK Development, som ansvarig för affärsområdet Nordic Property News.


Lokalnytt.se ökar exponeringen – sponsrar Sveriges största travtränare

Bolag | PLAY Lokalnytt.se går in som ny huvudsponsor till Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Peter Untersteiner.
– Det känns jättebra att kunna öka exponeringen ytterligare för våra kunder, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.


Nylansering av lokalnytt.se

Sverige | PLAY I dag lanseras nya lokalnytt.se med ett flertal nyheter och förbättrade funktioner.
- Vi arbetar ständigt med att implementera nya lösningar för att lokalnytt.se ska vara Sveriges modernaste sajt för lediga lokaler, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.


Göteborg 400+

Nytt framtidsseminarium om Göteborg

Göteborg 400+ Fastighetssverige lanserar nu ett nytt seminarium med fokus på Göteborgs framtid – Göteborg 400+.
- Eventet riktar sig till alla som är intresserade av att äga fastigheter i staden på 2020-talet och till alla som är intresserade av att bygga framtidens Göteborg, säger Fastighetssveriges vd och grundare Rolf Andersson.


Framtidsfokus på tungviktsmötet Fastighetsdagarna

Event Årets upplaga av Fastighetsdagarna, som Fastighetssverige nyligen gått in som hälftenägare i, var mycket lyckat och hade ett stort fokus på de stora framtidsfrågorna på fastighetsmarknaden.


Fastighetsmarknadsdagen Stockholm
Förra året vann Arconas kontor i Stockholm Sveriges Snyggaste Kontor.Nu har omröstningen startat i årets upplaga.
Här syns Björn Lindahl, Peter von Essen och Cecilia Jakobson från Arcona och Cilla Pettersson från BSK Arkitekter.

Sveriges Snyggaste Kontor 2015 – rekordmånga nomineringar

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm I natt stängde nomineringsfasen för Sveriges Snyggaste Kontor 2015 och det var rekordmånga kontor som nominerats. Rösta fram ditt favoritkontor via länk inne i artikeln.


Lokalnytt ökar
exponeringen kraftigt

Bolag Lokalnytt.se går in som sponsor till en av Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Ulf Stenströmer. Se video-intervju inne i artikeln.


Fastighetssverige lanserar Nordic Property News

Bolag Fastighetssverige lanserar det första nyhetsbrevet med nordiska fastighetsnyheter.
- Nordic Property News är den nordiska branschens skyltfönster mot världen och en ny möjlighet för hela världen att ta del av allt som händer i Norden, säger Fastighetssveriges vd Rolf Andersson.


Christian Hermelin, Christina Bodin Danielsson, Monica von Schmalensee, Anders Hallquist och Rolf Andersson.

Här är juryn till Sveriges Snyggaste Kontor

Fastighetsmarknadsdagen Stockholm Nu presenteras årets jury för Sveriges Snyggaste Kontor.


Lokalnytt lanserar
framtidens sajt för lokalsökning

Sverige I dag lanserar Lokalnytt sin nya sajt med en hel rad branschunika egenskaper och funktioner.
- Det känns fantastiskt att i dag kunna erbjuda våra kunder och besökare en ännu bättre sajt. Med den här nya, moderna sajten tar vi ett rejält kliv in i framtiden, säger Rolf Andersson, vd på Lokalnytt.


Läsarrekord för Fastighetssverige

Sverige Fastighetssveriges nyheter blir allt populärare – nu i augusti uppmättes antalet dagliga läsare till drygt 20 000.


Jacob Nolby, Rolf Andersson och Magnus Pettersson från Fastighetssverige/Lokalnytt.

”Stort intresse för alla våra produkter”

Event Fastighetsmässan i Göteborg inleddes på onsdagen och avslutas i dag.
- Det har gått väldigt bra, över förväntan till och med. Det finns ett stort intresse för alla våra produkter, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.


Rekorduppslutning på Lokalnytts branschkryssning

Event Vattet glittrade och solen strålade återigen när Fastighetssveriges systermagasin Lokalnytt arrangerade räkkryssning i Stockholms skärgård för tionde året. - Det har varit otroligt trevligt, säger Robert Bolmgren från Jonas Lang Lasalle.


Succé för Fastighetsmarknadsdagen
i Östergötland

Event På onsdagen genomförde Fastighetssverige, systermagasinet Lokalnytt, Nulink och näringslivskontoret i Norrköping den första upplagan av Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. - Vi är väldigt nöjda, och siktar nu på ett ännu bättre event år 2014, säger Fastighetssveriges vd Rolf Andersson.

”IT-sektorn tar nästa steg”

Event I kontorspanelen på Fastighetsmarknadsdagen menade Klöverns Kent Eklund och Henry Ståhls Peter Karlström att man ser en ny form av branschglidningar på hyresmarknaden.

”Linköping trea i Sverige”

Event Nulinks vd Yvonne Rosmark visade på Fastighetsmarknadsdagen upp en undersökning som visade att Linköping står sig bra i konkurrensen med andra regionstäder.

Svensson: ”Inte svårt att åtgärda USA:s budgetproblem”

Event Erik Penser Banks chefsekonom Sven-Arne Svensson menade på Fastighetsmarknadsdagen att det ur ett ekonomiskt perspektiv inte vore så svårt att åtgärda USA:s stora budgetunderskott.

”Vi upplever inte någon lågkonjunktur”

Event Klöverns vd Rutger Arnhult ser positivt på marknaden och hyllar möjligheten med obligationslån. - Företagsobligationer är nästan som en bankomat i dag, sa han på Fastighetsmarknadsdagen.


Fastighetssverige tar
Lokalmarknadsdagen till Östergötland

Event I slutet av september arrangerade Fastighetssverige och Lokalnytt Lokalmarknadsdagen i Göteborg tillsammans med Business Region Göteborg. Seminariet blev en succé och nu etableras eventet i Östergötland. Läs programmet och anmäl dig här.


Här är finalisterna i Sveriges Snyggaste Kontor 2012

Event I helgen avslutades röstningsfasen av Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Tiotusentals röster har kommit in och här är nu de fem finalisterna.


Sista dagarna att rösta
fram Sveriges snyggaste kontor

Sverige Just nu pågår omröstningen i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Passa på att gå in och rösta på ditt favoritkontor på www.sverigessnyggastekontor.se. På söndag avslutas röstningen.


Ernst Billgren-konstverk till Sveriges snyggaste kontor

Event Det vinnande bidraget i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor vinner ett konstverk signerat Ernst Billgren, en av vår tids mest uppmärksammade svenska konstnärer.


Fastighetssverige medarrangör
till klassiskt seminarium i Göteborg

Event Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt är i år för första gången med och arrangerar ett klassiskt seminarium i Göteborg. På seminariet kan man lyssna på bland andra Hans Wallenstam, Erik Selin, Håkan Hellström, Daniel Gorosch och inte minst Sibas vd Fabian Bengtsson.


Sveriges Snyggaste Kontor 2012: Nu kan du nominera

Sverige I går startade nomineringen av Sveriges Snyggaste Kontor 2012. Det innebär att du nu kan gå in och anmäla ditt kontor för att ha en chans att vinna tävlingen i november.