Image

Lokalnytt.se ökar exponeringen – sponsrar Sveriges största travtränare

Bolag Lokalnytt.se går in som ny huvudsponsor till Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Peter Untersteiner. – Det känns jättebra att kunna öka exponeringen ytterligare för våra kunder, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.
Publicerad den 27 December 2016
Peter Untersteiner i sin nya dress. Bild: Maria Olsson Äärlaht
Peter Untersteiner i sin nya dress. Rolf Andersson. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson.

Vid årsskiftet byter Stall Untersteiner sponsor till Lokalnytt.se.
Stall Untersteiner är Sveriges i särklass största travtränare med närmare 200 hästar i träning. Stallet är också landets segerrikaste.
– Det känns som en perfect match. Untersteiner står för framåtanda, långsiktighet och kvalitet, värden som även vi tror hårt på i vår verksamhet, säger Rolf Andersson.

Även Peter Untersteiner är nöjd med sin nya huvudsponsor.
– Det känns fantastiskt bra, jag känner mig ännu starkare nu med den här nya dressen. Jag ser fram emot ett långt och framgångsrikt samarbete med Lokalnytt.se, säger Peter Untersteiner.

Lokalnytt.se syns redan i tv-rutan i samband med travtävlingar på de stora travbanorna Solvalla, Åby, Jägersro, Axevalla och Halmstad samt är sedan snart två år tillbaka huvudsponsor till travtränaren Ulf Stenströmer. Och i och med sponsorskapet med Stall Untersteiner ökar förstås exponeringen ännu mer.

– Det här är i förlängningen till gagn för våra kunder då fler och fler identifierar Lokalnytt.se som den självklara platsen att hitta nya lokaler på, säger Rolf Andersson.

Lokalnytt.se:s sponsoravtal med Stall Untersteiner börjar gälla från och med årsskiftet.

Se den filmade intervjun med Peter Untersteiner här.

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY