Image

lokalnytt.se

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.

Vi arrangerar dessutom ett stort antal årliga event och seminarier med inriktning på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige.

Vi har AAA-certifiering sedan många år.

Skrivet om lokalnytt.se

Lokalnytt.se ökar exponeringen – sponsrar Sveriges största travtränare

Bolag | PLAY Lokalnytt.se går in som ny huvudsponsor till Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Peter Untersteiner.
– Det känns jättebra att kunna öka exponeringen ytterligare för våra kunder, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.


Nylansering av lokalnytt.se

Sverige | PLAY I dag lanseras nya lokalnytt.se med ett flertal nyheter och förbättrade funktioner.
- Vi arbetar ständigt med att implementera nya lösningar för att lokalnytt.se ska vara Sveriges modernaste sajt för lediga lokaler, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.


Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.


Succé för första Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det blev succé när Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade Fastighetsmarknadsdagen för första gången i Uppsala, med talare som bland andra Ilija Batljan, Fredrik Wirdenius och Ingalill Berglund.KontaktUppgifter

lokalnytt.se

Adress
Trädgårdsgatan 1 411 08 Göteborg

KONTAKT

Rolf Andersson

info@lokalnytt.se

Branschkategorier