Image

Lokalnytt ökar exponeringen kraftigt

Bolag Lokalnytt.se går in som sponsor till en av Sveriges största och mest framgångsrika travtränare – Ulf Stenströmer. Se video-intervju inne i artikeln.
Publicerad den 2 Mars 2015
Ulf Stenströmer i den nya dräkten med lokalnytt.se som sponsor. Bild: Katrin Berndt
Ulf Stenströmer i den nya dräkten med lokalnytt.se som sponsor.

Det var i samband med lördagens V75-tävlingar i Halmstad som nyheten offentliggjordes att Stall Stenströmer byter ut sin 20 år gamla sponsor till lokalnytt.se.

- Det känns jättebra, Lokalnytt är ett seriöst företag. Jag är väldigt nöjd och glad över att Lokalnytt stöttar mig, säger Ulf Stenströmer.

- För oss känns det så klart fantastiskt bra att kunna öka exponeringen kraftigt för våra annonsörer då Stenströmer är väldigt medial och syns i tv-rutan nästan varje dag. Nu blir synligheten för dem ännu större, säger Lokalnytts vd och grundare Rolf Andersson.

Se en video-intervju med Ulf Stenströmer här: https://www.youtube.com/watch?v=CzVDsa4abpc

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.<br /> <br /> Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.<br /> <br /> I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.<br /> <br /> Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.<br /> <br /> Vi arrangerar dessutom ett stort antal årliga event och seminarier med inriktning på den...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Alingsås har alla förutsättningar att bli en riktigt attraktiv och växande stad"

Sverige Göteborg firar 400 år med pompa och ståt 2021. Men redan i dag är det dags för ett 400-årsfirande i Västsverige. Inför Alingsås jubileum frågade Fastighetssverige stadens store fastighetsson, Ola Serneke, om synen på sin hemstad, hur det är att verka i staden som fastighetsbolag och hur han ser på Alingsås framtid.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY