Image

Nylansering av lokalnytt.se

Sverige I dag lanseras nya lokalnytt.se med ett flertal nyheter och förbättrade funktioner. - Vi arbetar ständigt med att implementera nya lösningar för att lokalnytt.se ska vara Sveriges modernaste sajt för lediga lokaler, säger Rolf Andersson, Fastighetssveriges och Lokalnytts vd och grundare.
Publicerad den 7 Mars 2016
Rolf Andersson. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson.

Ända sedan starten för snart 20 år sedan har Lokalnytt varit det självklara valet för fastighetsägare, konsulter och förvaltare som vill marknadsföra sina lediga lokaler.

För två år sedan lanserade Lokalnytt branschens första responsiva (mobilanpassade) sajt. Sedan dess har den uppdaterats flera gånger.

Bland nyheterna på nya lokalnytt.se märks bland annat:
# Hela sökmotorn har gjorts om – förbättringarna och förenklingarna innebär att det går lättare och snabbare att hitta rätt lokal.
# Snabbvisning av lokaler – bilder och information om olika lokaler bland sökresultaten visas på ett smidigt och överskådligt sätt.
# Kartfunktionen har utvecklats avsevärt.

- Det är viktigt för oss att ligga i framkant av den digitala utvecklingen. Vi har nu genomfört en del förbättringar som våra kunder har efterfrågat och även implementerat funktioner som kunderna inte själva visste att de behöver, säger Rolf Andersson.

Klicka här för ett videoklipp som demonstrerar de nya funktionerna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY