Image

Läsarrekord för Fastighetssverige

Sverige Fastighetssveriges nyheter blir allt populärare – nu i augusti uppmättes antalet dagliga läsare till drygt 20 000.
Publicerad den 13 Augusti 2014
Rolf Andersson. Bild: Emma Granberg
Rolf Andersson.

Fastighetssveriges nyhetssajt och nyhetsbrev har etablerat sig som det ledande nyhetsmediet i fastighetsbranschen. Bolaget startade 2004 och efterfrågan på modernt förpackade och rappa nyheter ökar uppenbarligen stadigt. Nu i augusti uppmättes antalet läsare till inte mindre än drygt 20 000 per dag, vilket är nytt all time high.

- Det känns fantastiskt roligt och är ett kvitto på att det vi gör är rätt; erbjuder branschens modernaste nyhetsbrev kostnadsfritt, säger Fastighetssveriges vd och grundare Rolf Andersson.

Och det finns ingenting som tyder på att intresset minskar – tvärtom.

- Det tillkommer nya läsare varje dag så trenden är fortsatt stark. Vi är väldigt glada och tacksamma att branschen väljer oss, säger Rolf Andersson.

Ämnen

Fastighetssverige på Branschguiden

Fastighetssverige är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen.

Vi ger ut ett branschmagasin med fyra nummer per år. Och vi skickar ut ett dagligt nyhetsbrev med nyheter från sajten fastighetssverige.se. Nyhetsbrevet har drygt 50 000 läsare och utkommer måndag-lördag.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.

Inom koncernen finns också lokalnytt.se som är landets ledande mar...

Läs mer om Fastighetssverige på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så högt belånade är fastighetsbjässarna

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på branschens högst belånade bolag efter årets andra kvartal.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY