Image

Fastighetssverige

Fastighetssverige är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen.

Vi skickar ut ett dagligt nyhetsbrev med nyheter från sajten fastighetssverige.se. Nyhetsbrevet har drygt 50 000 läsare och utkommer måndag-lördag.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.

Inom koncernen finns också lokalnytt.se som är landets ledande marknadsplats för lediga lokaler. Lokalnytt står också bakom flera andra marknadsplatser för lediga lokaler.

Vi arrangerar dessutom ett flertal årliga event och seminarier med inriktning på den kommersiella fastighetsmarknaden i Sverige.

Vi har AAA-certifiering sedan många år.

Skrivet om Fastighetssverige

Anders Molin rekryteras till Nordic Property News

Bolag Fastighetssverige gör en storsatsning – öppnar kontor i Stockholm och rekryterar Anders Molin, närmast från TK Development, som ansvarig för affärsområdet Nordic Property News.


Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.


Ännu en lyckad räkkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Den här gången bjöds på två nyheter; en resa på Mälaren och en magiker.


Succé för första Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det blev succé när Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade Fastighetsmarknadsdagen för första gången i Uppsala, med talare som bland andra Ilija Batljan, Fredrik Wirdenius och Ingalill Berglund.Börs-vd och professor diskuterar logistik på Fastighetsmarknadsdagen

Event Under Fastighetsmarknadsdagen kommer en panel med bland annat en börs-vd och en professor diskutera läget för logistikfastigheter i regionen.


De möts i vd-utfrågningen

Event Den 6 februari arrangerar Fastighetssverige och Lokalnytt seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. Bland annat kommer publiken att få se två tunga vd:ar i en utfrågning.


Årets upplaga av Lokalmarknadsdagen blev en succé med närmare 400 besökare.

Se filmen från Lokalmarknadsdagen

Event Stora delar av Göteborgs fastighetbransch var som vanligt samlad under det stora årliga fastighetseventet i Göteborg - Lokalmarknadsdagen. Se filmen från eventet här.


Nu kan du vara med och rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger.

Rösta fram Sveriges snyggaste kontor

Event Gå in och rösta på ditt favoritkontor i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Länk inne i artikeln.


Vill du vara säker på att inte missa årets viktigaste branschevent i Göteborg så ska du anmäla dig nu. Trycket är hårt och anmälan stänger i morgon.

Hårt tryck på Lokalmarknadsdagen - imorgon stänger anmälan

Event Vill du vara säker på att inte missa årets viktigaste branschevent i Göteborg så ska du anmäla dig nu. Trycket är hårt och anmälan stänger i morgon.


Lokalmarknadsdagen

Retail-läget diskuteras på Lokalmarknadsdagen

Event Under Lokalmarknadsdagen som hålls om två veckor kommer bland annat läget för handeln i Västsverige att diskuteras.


Hon är branschens mäktigaste kvinna

Sverige Här är vinnaren i premiärupplagan av Fastighetssveriges omröstning Branschens mäktigaste kvinna.


Rösta fram branschens mäktigaste kvinna

Event Från och med i dag och två veckor framåt kan du vara med och rösta fram branschens mäktigaste kvinna direkt på Fastighetssveriges nyhetssajt. Följ länk inne i artikeln för att ge din röst, eller rösta direkt här på sajten!


Succé för Lokalnytt och Fastighetssverige på Kista-mässan

Event Det var full fart på Easyfairs fastighetsmässa 2013 i Kista under onsdagen. Besökarna visade stort intresse för Lokalnytts och Fastighetssveriges monter.


Fastighetssverige medarrangör
till klassiskt seminarium i Göteborg

Event Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt är i år för första gången med och arrangerar ett klassiskt seminarium i Göteborg. På seminariet kan man lyssna på bland andra Hans Wallenstam, Erik Selin, Håkan Hellström, Daniel Gorosch och inte minst Sibas vd Fabian Bengtsson.


Träffa Fastighetssverige på mässan

Event I går invigdes fastighetsmässan i Göteborg.
En av utställarna är Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.
- Det är mycket folk i montern. Det märks att alla våra produkter är uppskattade, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Fastighetssverige och Lokalnytt.


KontaktUppgifter

Fastighetssverige

Adress
Trädgårdsgatan 1 411 08 Göteborg

KONTAKT
Eddie Ekberg

eddie@fastighetssverige.se

Branschkategorier