Image

Anders Molin rekryteras till Nordic Property News

Bolag Fastighetssverige gör en storsatsning – öppnar kontor i Stockholm och rekryterar Anders Molin, närmast från TK Development, som ansvarig för affärsområdet Nordic Property News.


Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.


Ännu en lyckad räkkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Den här gången bjöds på två nyheter; en resa på Mälaren och en magiker.


Succé för första Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det blev succé när Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade Fastighetsmarknadsdagen för första gången i Uppsala, med talare som bland andra Ilija Batljan, Fredrik Wirdenius och Ingalill Berglund.


Läsarrekord för Fastighetssverige

Sverige Fastighetssveriges nyheter blir allt populärare – nu i augusti uppmättes antalet dagliga läsare till drygt 20 000.


Börs-vd och professor diskuterar logistik på Fastighetsmarknadsdagen

Event Under Fastighetsmarknadsdagen kommer en panel med bland annat en börs-vd och en professor diskutera läget för logistikfastigheter i regionen.


De möts i vd-utfrågningen

Event Den 6 februari arrangerar Fastighetssverige och Lokalnytt seminariet Fastighetsmarknadsdagen i Östergötland. Bland annat kommer publiken att få se två tunga vd:ar i en utfrågning.


Årets upplaga av Lokalmarknadsdagen blev en succé med närmare 400 besökare.

Se filmen från Lokalmarknadsdagen

Event Stora delar av Göteborgs fastighetbransch var som vanligt samlad under det stora årliga fastighetseventet i Göteborg - Lokalmarknadsdagen. Se filmen från eventet här.


Nu kan du vara med och rösta fram årets vinnare i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Förra året korades Ideas i Malmö till vinnare på eventet på Berns Salonger.

Rösta fram Sveriges snyggaste kontor

Event Gå in och rösta på ditt favoritkontor i tävlingen Sveriges Snyggaste Kontor. Länk inne i artikeln.


Vill du vara säker på att inte missa årets viktigaste branschevent i Göteborg så ska du anmäla dig nu. Trycket är hårt och anmälan stänger i morgon.

Hårt tryck på Lokalmarknadsdagen - imorgon stänger anmälan

Event Vill du vara säker på att inte missa årets viktigaste branschevent i Göteborg så ska du anmäla dig nu. Trycket är hårt och anmälan stänger i morgon.


Lokalmarknadsdagen

Retail-läget diskuteras på Lokalmarknadsdagen

Event Under Lokalmarknadsdagen som hålls om två veckor kommer bland annat läget för handeln i Västsverige att diskuteras.


Hon är branschens mäktigaste kvinna

Sverige Här är vinnaren i premiärupplagan av Fastighetssveriges omröstning Branschens mäktigaste kvinna.


Rösta fram branschens mäktigaste kvinna

Event Från och med i dag och två veckor framåt kan du vara med och rösta fram branschens mäktigaste kvinna direkt på Fastighetssveriges nyhetssajt. Följ länk inne i artikeln för att ge din röst, eller rösta direkt här på sajten!


Succé för Lokalnytt och Fastighetssverige på Kista-mässan

Event Det var full fart på Easyfairs fastighetsmässa 2013 i Kista under onsdagen. Besökarna visade stort intresse för Lokalnytts och Fastighetssveriges monter.


Fastighetssverige medarrangör
till klassiskt seminarium i Göteborg

Event Fastighetssverige tillsammans med systermagasinet Lokalnytt är i år för första gången med och arrangerar ett klassiskt seminarium i Göteborg. På seminariet kan man lyssna på bland andra Hans Wallenstam, Erik Selin, Håkan Hellström, Daniel Gorosch och inte minst Sibas vd Fabian Bengtsson.


Träffa Fastighetssverige på mässan

Event I går invigdes fastighetsmässan i Göteborg.
En av utställarna är Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt.
- Det är mycket folk i montern. Det märks att alla våra produkter är uppskattade, säger Rolf Andersson, vd och grundare av Fastighetssverige och Lokalnytt.