Image
Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård.
Lokalnytt och Fastighetssverige anordnade nyligen en kundkryssning i Stockholms skärgård. Bild: Rasmus Thedin

Se filmen från Lokalnytts kundkryssning

Event För trettonde gången i ordningen anordnade Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen en räkkryssning i Stockholm för sina kunder. Se filmen från kryssningen här.
Publicerad den 27 Maj 2015

Se filmen via den här länken: https://www.youtube.com/watch?v=49tgW8G3Sn4


Det var strålande sol i Stockholm när Lokalnytt och Fastighetssverige nyligen anordnade räkkryssning för sina kunder för 13:e gången i ordningen.

Johan Bäckman, säljchef på Lokalnytt och Fastighetssverige var konferencier under eventet:

- Det blev som vanligt jackpot med vädret och det var bra uppslutning. Det var en fullträff på nytt, säger han.

Även Rolf Andersson, vd på Lokalnytt och Fastighetssverige var nöjd:

- Det här känns som vanligt helt fantastiskt. Som vanligt har vi tur med vädret. Det var bra mat och mycket bra underhållning. Jag är supernöjd, det har varit en dunderkväll och jag ser redan fram emot nästa år, säger han.

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.<br /> <br /> Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.<br /> <br /> I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.<br /> <br /> Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.<br /> <br /> Vi arrangerar dessutom ett stort antal årliga event och seminarier med inriktning på den...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Batljan trimma det nya megabolaget

Bolag Om SBB:s uppköp av Hemfosa lyckas så krossar det nya bolaget SBB:s mål om ett fastighetsvärde på 55 miljarder kronor. Fastighetssverige listar fastigheterna som Batljan och Co kan tänkas sälja. "Vi det mest aktiva transaktionsteamet i Norden".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY