Image
Lokalmarknadsdagen växer till ett heldagsseminarium med avslutande branschmingel på Palace.
Lokalmarknadsdagen växer till ett heldagsseminarium med avslutande branschmingel på Palace. Bild: Niclas Liedberg

Lokalmarknadsdagen växer till heldagsseminarium

Event Tidigare har det klassiska fastighetsseminariet Lokalmarknadsdagen i Göteborg varit ett halvdagsseminarium som avslutats med en gemensam lunch. Men från och med i år är det ett heldagsseminarium som avslutas med ett branschmingel.
Publicerad den 2 September 2013

Klassiska Lokalmarknadsdagen, som arrangeras av Business Region Göteborg, Fastighetssverige och dess systermagasin Lokalnytt, hålls onsdagen den 25 september på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Göteborg. I år får deltagarna räkna med att avsätta hela dagen, jämfört med en halv dag tidigare. Seminariet har nämligen växt till ett heldags-event med avslutande branschmingel på restaurang Palace.
Trycket på platser är hårt så säkra din plats nu direkt – följ länken för att anmäla dig: www.lokalmarknadsdagen.se/anmalan.

Relaterade artiklar

Ämnen

lokalnytt.se på Branschguiden

Lokalnytt.se är Sveriges ledande sajt för företag som söker nya lokaler, vare sig det är kontor, lager eller butikslokaler.

Varje vecka är tusentals personer inne på sajten och söker efter sin nästa lokal och läser artiklar om den kommersiella hyresmarknaden.

I koncernen ingår också Fastighetssverige, som är ett branschmedia om den kommersiella fastighetsbranschen. Fastighetssverige levererar dagliga (måndag-lördag) nyheter till drygt 50 000 läsare.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspr...

Läs mer om lokalnytt.se på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hjärnan i fokus när AMF "labbar" framtidens kontor

Bygg/Arkitektur Med hjärnan i fokus. Så kan man kanske sammanfatta hur AMF Fastigheter tillsammans med Merry Monday tagit sig an det nya huvudkontoret. I hjärtat av Mood-huset så kommer kollegorna med start måndag välkomnas in i tre av årets årstider. Fastighetssverige var där för att få ta del av de tankar som format det framtidsspanande kontorslandskapet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige