Image

Anders Molin rekryteras till Nordic Property News

Bolag Fastighetssverige gör en storsatsning – öppnar kontor i Stockholm och rekryterar Anders Molin, närmast från TK Development, som ansvarig för affärsområdet Nordic Property News.
Publicerad den 10 September 2018
Anders Molin. Bild: Nicklas Tollesson
Anders Molin.

Anders Molin har mer än tio års erfarenhet av fastighetssektorn, främst inom retail. Han har i sju år arbetat som projektutvecklare på TK Development och han har även arbetat för Newsec och RSD Retail.

I mitten av augusti tillträdde han rollen som Key Account Manager och ansvarig för Nordic Property News.

– Det känns som att jag har fått en flygande start. Nordic Property News är en etablerad sajt för nyheter om den nordiska fastighetsmarknaden och det finns ett stort intresse bland de nordiska bolagen att synas mot den internationella marknaden. Jag har följt Nordic Property News i mina tidigare yrkesroller sedan den startades 2015. Nu ska den utvecklas ytterligare och det känns väldigt spännande att vara en del av den här satsningen, säger Anders Molin.

I samband med rekryteringen av Anders Molin öppnar koncernen ett kontor i centrala Stockholm.

– Vi är väldigt glada över rekryteringen av Anders Molin. Han har stor kunskap och ett bra kontaktnät inom fastighetsbranschen och känns helt rätt när vi nu står inför en större satsning på Nordic Property News. Vi har arbetat från Göteborg i 22 år och att öppna i Stockholm känns som ett naturligt steg, säger Rolf Andersson, vd och ägare av Nordic Property News, Fastighetssverige och Lokalnytt.

FAKTA /NORDIC PROPERTY NEWS
Nordic Property News är den nordiska fastighetsmarknadens skyltfönster mot världen. Sedan starten 2015 är Nordic Property News den enda sajten med nyheter på engelska om den nordiska fastighetsmarknaden.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Fastighetssverige på Branschguiden

Fastighetssverige är Nordens ledande mediekanal i den kommersiella bygg- och fastighetsbranschen.

Vi ger ut ett branschmagasin med fyra nummer per år. Och vi skickar ut ett dagligt nyhetsbrev med nyheter från sajten fastighetssverige.se. Nyhetsbrevet har drygt 50 000 läsare och utkommer måndag-lördag.

Vi levererar också dagliga nyheter med fokus på den nordiska marknaden via sajten nordicpropertynews.com, en engelskspråkig sajt med ett nyhetsbrev som når 70 000 läsare i såväl Norden som övriga världen.

Inom koncernen finns också lokalnytt.se som är landets ledande mar...

Läs mer om Fastighetssverige på Branschguiden

Lediga Fastighetsjobb

Senast från Fastighetssverige Plus

SBB och Oscars bygglov upphävt

Bygg/Arkitektur Oscar Properties och SBB:s bostadsprojekt får tungt besked.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY