Image

Fastighetssverige lanserar Nordic Property News

Bolag Fastighetssverige lanserar det första nyhetsbrevet med nordiska fastighetsnyheter. - Nordic Property News är den nordiska branschens skyltfönster mot världen och en ny möjlighet för hela världen att ta del av allt som händer i Norden, säger Fastighetssveriges vd Rolf Andersson.
Publicerad den 27 Februari 2015
Rolf Andersson. Bild: Emma Rex
Rolf Andersson.

Sajten nordicpropertynews.com släpps fredagen den 6 mars. Samma dag skickas också det första nyhetsbrevet ut.

- Vi är mycket glada över att vara först med ett nyhetsbrev och en nyhetssajt på engelska om hela den nordiska fastighetsmarknaden. Vi vet att investerare över hela världen ser Norden som en intressant marknad. Genom Nordic Property News rapporterar vi om de stora nyhetshändelserna i branschen och hjälper våra läsare att analysera marknaderna i Sverige, Norge, Danmark och Finland, säger Rolf Andersson.

Initialt distribueras nyhetsbrevet till cirka 10 000 mottagare runt om i världen och det är lätt att registrera sig som ny prenumerant på sajten.

Precis som Fastighetssveriges svenska nyhetsbrev (som har nästan 25 000 mottagare) är Nordic Property News helt kostnadsfritt.

Nordic Property News är också en möjlighet för bolag som verkar i och kring den nordiska branschen att marknadsföra sig gentemot hela världen.

- Det här är något som våra kunder har efterfrågat, en ny möjlighet att visa att man finns här och att man är intresserade av att arbeta med internationella investerare. Vi har givetvis sonderat terrängen noggrant och det finns ett stort intresse, säger Rolf Andersson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige