Image

Se bilder på finalistkontoren i Sveriges Snyggaste Kontor 2012 här

Sverige Nu är det klart att Mojang i Stockholm, Ideas i Malmö, Sehéler Network i Falköping, Forefront Consulting Group i Stockholm och Screen Interaction i Stockholm gått till final i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Se bilder på kontoren i bildspelet här nedan.
Publicerad den 22 Oktober 2012
Tilde de Paula är moderator även i år. Tilde de Paula är moderator även i år. Gert Wingårdh. Bild: Wingårdhs. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdhs.

Om en månad, den 22 november, kan du bevittna när juryns ordförande Gert Wingårdh avslöjar vem den slutliga segraren blir i årets tävling, som även i år hålls. Då hålls även ett högaktuellt seminarium med Tilde de Paula som moderator om kontorsmarknaden. i samband med prisutdelningen på Berns salonger i Stockholm – anmäl dig via länken här nedan! www.sverigessnyggastekontor.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Besökarna överger handlarna – Jernhusen sätter stopp för helgöppet

Bolag Stockholms Centralstation har tappat uppemot 90 procent av sina besökare. Därför har man nu valt att minska minimiöppettiderna på vardagar och låta verksamheterna stänga under helgerna i april om de vill. – Vissa hyresgäster har bara några få betalande kunder per dag, säger Cecilia Granath, pressansvarig för Jernhusen som äger och förvaltar stationen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY