Image

Se bilder på finalistkontoren i Sveriges Snyggaste Kontor 2012 här

Sverige Nu är det klart att Mojang i Stockholm, Ideas i Malmö, Sehéler Network i Falköping, Forefront Consulting Group i Stockholm och Screen Interaction i Stockholm gått till final i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Se bilder på kontoren i bildspelet här nedan.
Publicerad den 22 Oktober 2012
Tilde de Paula är moderator även i år. Tilde de Paula är moderator även i år. Gert Wingårdh. Bild: Wingårdhs. Bild: Wingårdhs
Gert Wingårdh. Bild: Wingårdhs.

Om en månad, den 22 november, kan du bevittna när juryns ordförande Gert Wingårdh avslöjar vem den slutliga segraren blir i årets tävling, som även i år hålls. Då hålls även ett högaktuellt seminarium med Tilde de Paula som moderator om kontorsmarknaden. i samband med prisutdelningen på Berns salonger i Stockholm – anmäl dig via länken här nedan! www.sverigessnyggastekontor.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Samhällsfastighetsföretaget i norr växer

Bolag Serneke har tecknat avtal med Smedjan Samhällsfastigheter om att bygga en ny tingsrätt i Hudiksvall. Kontraktet är värt cirka 80 miljoner kronor. Smedjan Samhällsfastigheter blir långsiktig ägare av fastigheten med Domstolsverket som hyresgäst. Smedjan Samhällsfastigheters vd Henrik Fredriksson berättar för Fastighetssverige vad de planerar för framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY