Image
Ulrika Hallengren, Ola Orsmark, Olof Andersson och Fredrik Närholm diskuterar det regionala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.
Ulrika Hallengren, Ola Orsmark, Olof Andersson och Fredrik Närholm diskuterar det regionala marknadsläget på Fastighetsmarknadsdagen Skåne.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – de tunga aktörerna om läget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne En tung vd-panel diskuterar läget på den skånska fastighetsmarknaden på Malmö Live den 22 augusti.
Publicerad den 19 Juni 2019

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden med Malmö- och Skåneregionen i fokus. Det hålls på Malmö Live den 22 augusti. Du anmäler dig till seminariet här. Till och med nästa fredag (28 juni) kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer och bara betala för två.

Bland annat kommer en tung vd-trio att ge sin syn på läget för marknaden i regionen:
# Ulrika Hallengren, vd, för Wihlborgs.
# Olof Andersson, vd för Trianon.
# Ola Orsmark, vd för Castellum Öresund.
Vd-trion kompletteras av Nordiers Fredrik Närholm, transaktionsprojektledare och regionansvarig för Nordier. Före panelsamtalet kommer han även att hålla i en kortare analys av läget på Skånemarknaden.

Bland de övriga talarna märks bland andra Nordeas Annika Winsth, Nyfosas Jens Engwall och EY:s Ingemar Rindstig. Dagen leds av moderator Cecilia Nebel. Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2022

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 1 september 09.00–16.00

Pris:   5995 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

5495 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Arrangörer:Medarrangörer:


 

Partners:
 

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige