Image
Nyfosas Jens Engwall intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti.
Nyfosas Jens Engwall intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti. Bild: Nyfosa

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Heta Stolen – Jens Engwall

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Transaktionskungen Jens Engwall, vd för Nyfosa, intervjuas på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live den 22 augusti.
Publicerad den 13 Juni 2019

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknaden, med fokus på Skåneregionen. Analyser och trendspaningar blandas med paneler och intervjuer.

Dagen avslutas med en intervju med Nyfosas vd Jens Engwall, en av de tyngsta fastighetsprofilerna i landet. Han har gjort sig känd som en av branschens främsta opportunister och har de senaste 25 åren lett några av branschens mest transaktionsintensiva bolag – Kungsleden, Hemfosa och sedan i höstas Nyfosa som knoppades av från Hemfosa. Hur ser Jens Engwall på läget för dagen, möjligheter och risker på fastighetsmarknaden i allmänhet och den skånska marknaden i synnerhet?

Du ser seminarieprogrammet här och du anmäler dig här. Fram till den 28 juni kan du anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 14 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige