Image
Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Idag stänger anmälan till årets upplaga av Fastighetsmarknadsdagen Skåne – branschens mötesplats i regionen.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: I dag stänger anmälan – här är alla talare och hela programmet

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa vecka, torsdag den 7 september, startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Anmälan stänger idag fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Heidi Avellan, politisk chefredaktör, Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad,
Mikael Kipowski, utvecklingsdirektör, Helsingborgs stad,
Per Tryding, vice vd, Sydsvenska industri- och handelskammaren,
Petra Sörling, vd, Rosengård Fastigheter,
Tue David Bak, Managing Director, Greater Copenhagen och
Vesna Vasiljkovic, plan-/strategichef, Stadsbyggnadskontoret, Malmö.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Beslutsfattarna om regionens stora framtidsfrågor

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa torsdag, den 7 september, är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna får vi höra en rad tunga beslutsfattare om deras visioner för regionen.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Christoffer Nilsson, kommundirektör, Lunds kommun, Fredrik Wahrolén, näringslivsdirektör, Helsingborgs stad och Gunnar Blomé, chef samhällsplanering och etablering, Malmö Stad utgör paneldeltagarna i Utvecklingsläget i regionen på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live nästa torsdag.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Utvecklingsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa torsdag, den 7 september, är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna möter vi företrädare för Malmö, Lund och Helsingborg som ger sin vision om utvecklingsläget i Skåne-regionen.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Ulrika Hallengren.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Hallengren om framtida tillväxtmöjligheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 7 september är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna möter vi Wihlborgs vd Ulrika Hallengren i en intervju om investeringsläget och framtida tillväxtmöjligheter.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Annika Edström och Pernilla Johansson står för två mycket initierade analyser för full koll på nuläge och framtid i samband med Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live den 7 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Full koll på makroläge och marknadens segment

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 7 september är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Seminariet inleds med två tunga analyser som ger dig full koll på såväl det makroekonomiska läget som utsikterna i respektive marknadssegment.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Anna Björklund, Anna Stenkil, Ulf Wallén och Unni Sollbe går igenom investeringsläget på Branschens mötesplats i Skåne den 7 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Grundlig genomgång av investeringsläget i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 7 september är det dags för klassiska Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. I en av programpunkterna diskuterar en mycket kompetens panel nuläge och framtidsmöjligheter på den Skånska investeringsmarknaden.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
I dag stänger anmälan till Fastighetsmarknadsdagen Skåne, som arrangeras på Malmö Live kommande torsdag, 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: I dag stänger anmälan – här är alla talare och hela programmet.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Nästa vecka, torsdag den 1 september, startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Anmälan stänger idag fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Anna Möller, Eva Dalman och Gunnar Blomé belyser regionens stora projekt och planer på Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live nästa torsdag den 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: De stora planerna i regionen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra representanter för Malmö, Helsingborg och Lund presentera de tre städernas största projekt och planer. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Susanne Åhlén_Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Så här hanterar du kompetensutmaningen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra ett initierat föredrag om branschens kompetensutmaning och vad man som branschaktör kan göra för att hantera den.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Marie Bucht, Sanna Ekström och Tina Lindh medverkar i ett samtal om framtiden för kontorsmarknaden på Branschens mötesplats i Skåne den 1 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nya arbetssätt – hur påverkas kontorsmarknaden?

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra det allra senaste om hur kontorsmarknaden kommer utvecklas framgent, i ljuset av pandemin. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Social entreprenör – från fotboll till fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat möta Hemmaplans vd Cecilia Safaee som berättar sin fascinerande historia och om hur hon ska översätta den till att göra Rosengård Centrum och Hemmaplan till en social föregångare. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Peter Strand har ringt i börsklockan hela fem gånger. Den 1 september kommer han till Fastighetsmarknadsdagen Skåne och berättar om sin syn på logistikmarknadens framtid och den fortsatta tillväxtresan.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Branschens meste börs-vd om marknadsläget och framtiden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat möta branschens meste börs-vd Peter Strand i ett samtal om den fortsatt heta logistikmarknaden och den fortsatta tillväxtresan.
Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Claes Lennartsson, Olof Andersson, Ulrika Hallengren och Victor Persson diskuterar investeringsläget i dag och i framtiden på Branschens mötesplats i Skåne den 1 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Panelsamtal – nuläge och framtid på investeringsmarknaden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen serveras ett panelsamtal som ger dig full koll på nuläge och framtidsutsikter på investeringsmarknaden. Säkra din plats i dag.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Fitore Regjepaj, Ingemar Rindstig, Pernilla Johansson och Robert Boije står för ett antal tunga analyser på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Analyser som ger dig försprång i en skakig omvärld

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen serveras ett antal tunga analyser som hjälper dig ta rätt beslut i framtiden.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Den 1 september på Malmö Live startar fastighetshösten 2022 igång i och med Branschens mötesplats i regionen – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne – den 1 september startar fastighetshösten på Malmö Live!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september på Malmö Live markerar starten på fastighetshösten 2022. Säkra din plats i dag!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
I morgon fredag stänger anmälan till onsdagens event Fastighetsmarknadsdagen Skåne – säkra din plats i dag!

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Här är hela programmet och alla talare – anmälan stänger i morgon

Fastighetsmarknadsdagen Skåne I morgon fredag stänger anmälan till Branschens mötesplats i Skåne som äger rum på Malmö Live nästa onsdag. Säkra din plats nu för att delta på höstens viktigaste mötesplats för dig verksam i fastighetsbranschen i Skåne.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Finn Williams, Malmös nye stadsarkitekt, medverkar i en intervju på Fastighetsmarknadsdagen Skåne nästa onsdag den 20 oktober.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nye stadsarkitekten om sitt uppdrag och framtidens Malmö

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om en dryg vecka, nästa onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Malmös nye stadsarkitekt som berättar om sitt uppdrag och sina planer för framtidens Malmö. Anmälan stänger nu på fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Jacob Karlsson medverkar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Jacob Karlsson om K-Fastigheters unika strategi

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Om knappt två veckor, onsdag den 20 oktober, arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en dragning av och intervju med K-Fastigheters vd Jacob Karlsson som kommer berätta om deras strategi att äga hela produktionen. Anmälan stänger nästa fredag – säkra din plats nu!


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Patrik Hall intervjuas om sina 18 år som vd för, och den makalösa tillväxtresan på, Heimstaden.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Intervju – Patrik Hall om den makalösa tillväxtresan

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. En av programpunkterna under dagen är en intervju med Heimstadens Patrik Hall, som varit vd för bolaget sedan 2003 och här berättar om den makalösa tillväxtresan.


Fastighetsmarknadsdagen Skåne
Tina Lindh – affärsutvecklare på Kungsleden och influencer talar på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 20 oktober på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Post corona – den fysiska platsen som konkurrensmedel

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 20 oktober arrangeras Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Det är här du uppdaterar dig om de senaste trenderna på marknadens olika segment, samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Ett av temana under dagen handlar om arbetslivet efter corona och den fysiska platsen som konkurrensmedel. Talare är Tina Lindh, affärsutvecklare på Kungsleden samt framgångsrik influencer.