Image
Marie Bucht, Sanna Ekström och Tina Lindh medverkar i ett samtal om framtiden för kontorsmarknaden på Branschens mötesplats i Skåne den 1 september på Malmö Live.
Marie Bucht, Sanna Ekström och Tina Lindh medverkar i ett samtal om framtiden för kontorsmarknaden på Branschens mötesplats i Skåne den 1 september på Malmö Live.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Nya arbetssätt – hur påverkas kontorsmarknaden?

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat höra det allra senaste om hur kontorsmarknaden kommer utvecklas framgent, i ljuset av pandemin. Säkra din plats i dag.
Publicerad den 26 Juli 2022

Pandemin innebar att vi blev tvungna att ifrågasätta många gamla sanningar. Några månader efter pandeminedstängningarna ser det ut som att varningarna om kontorsdöd var betydligt överdrivna. Men post covid befinner vi oss i en ny verklighet – vad betyder den för kontorsmarknaden? Hur ser trenderna ut och vad måste framtidens kontorsutvecklare tänka på? Svaren levereras av Marie Bucht Toresäter, vd på Novier, Tina Lindh, affärsutvecklare på Castellum och Sanna Ekström, medgrundare/etableringsansvarig på Mindpark den 1 september på Malmö Live.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetshösten 2022.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra och betala endast för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Se programmet här och läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds stad. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kraftringen, Newton, Novier, Norem och Tornstaden – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige