Image
Peter Strand har ringt i börsklockan hela fem gånger. Den 1 september kommer han till Fastighetsmarknadsdagen Skåne och berättar om sin syn på logistikmarknadens framtid och den fortsatta tillväxtresan.
Peter Strand har ringt i börsklockan hela fem gånger. Den 1 september kommer han till Fastighetsmarknadsdagen Skåne och berättar om sin syn på logistikmarknadens framtid och den fortsatta tillväxtresan. Bild: SLP/montage

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Branschens meste börs-vd om marknadsläget och framtiden

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat möta branschens meste börs-vd Peter Strand i ett samtal om den fortsatt heta logistikmarknaden och den fortsatta tillväxtresan. Säkra din plats i dag.
Publicerad den 22 Juni 2022

Peter Strand slog i våras någon form av branschrekord: När hans Swedish Logistic Property gick till börsen var det femte gången han fick ringa i börsklockan. På Branschens mötesplats i Skåne, på Malmö Live den 1 september, ger han sin syn på den fortsatt heta logistikmarknaden och utmaningarna kring den fortsatta tillväxtresan.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetshösten 2022.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra och betala endast för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Förutom tunga analyser är dagen fylld av en hel del inspiration och nätverkande som kan leda till värdefulla nya kontakter.
Se programmet här och läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds stad. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kraftringen, Newton, Novier, Norem och Tornstaden – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige