Image
Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan.
Cecilia Safaee, vd för Hemmaplan. Bild: Maria Cruseman

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Social entreprenör – från fotboll till fastigheter

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Den 1 september startar branschen upp fastighetshösten på mötesplatsen Fastighetsmarknadsdagen Skåne på Malmö Live. Under dagen får du bland annat möta Hemmaplans vd Cecilia Safaee som berättar sin fascinerande historia och om hur hon ska översätta den till att göra Rosengård Centrum och Hemmaplan till en social föregångare. Säkra din plats i dag.
Publicerad den 28 Juni 2022

Social hållbarhet står i fokus för Bonnier- och Brunswickägda Fastighets AB Hemmaplan, vars första investering var Rosengård Centrum (som man äger tillsammans med Trianon). I våras rekryterades en vd med en ovanlig bakgrund: Cecilia Safaee är social entreprenör och grundare av stiftelsen Futebol dá Força Foundation som engagerar närmare 30 000 tjejer i 30 länder med syftet att stärka tjejers rättigheter och möjligheter genom att leda beteendeförändring – med fotboll som katalysator. På Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 1 september berättar hon sin fascinerande historia och om hur hon ska översätta den till att göra Rosengård Centrum och Hemmaplan till en social föregångare.

Det är på Fastighetsmarknadsdagen Skåne du skaffar dig försprång in i fastighetshösten 2022.

Säkra din plats här! (Utnyttja vår grupprabatt, gå fyra och betala endast för tre, ange koden "4 för 3" i rutan Kampanjkod vid anmälan)

Se programmet här och läs mer om de medverkande talarna här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne arrangeras av Fastighetssverige, lokalnytt.se och Nordic Property News ihop med Malmö stad, Helsingborgs stad och Lunds stad. Partnerföretag är Advokatfirman Delphi, Kraftringen, Newton, Novier, Norem och Tornstaden – läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige