Image
Susanne Åhlén och Jan Gösbeck berättar om kompetensutmaningar som kommer av den ökade digitaliseringen.
Susanne Åhlén och Jan Gösbeck berättar om kompetensutmaningar som kommer av den ökade digitaliseringen. Bild: Fasticon Kompetens

Fastighetsmarknadsdagen Skåne: Har vi kompetensen när branschen digitaliseras?

Fastighetsmarknadsdagen Skåne När digitaliseringen tar över behövs andra kompetenser än tidigare. Hur bör branschen tackla de nya utmaningarna? Missa inte Susanne Åhlén och Jan Gösbeck på Fastighetsmarknadsdagen Skåne den 22 augusti. Och anmäl er redan nu – i morgon fredag stänger vårt BOKA TIDIGT-erbjudande.
Publicerad den 27 Juni 2019

Fastighetsmarknadsdagen Skåne hålls på Malmö Live den 22 augusti. Det är ett heldagsseminarium om fastighetssektorn med Malmö och Skåne i fokus.

Du anmäler dig här. Fram till i morgon fredag kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande och anmäla tre personer från ditt företag och bara betala för två.

Fasticon Kompetens vd och vice vd, Susanne Åhlén och Jan Gösbeck, håller ett föredrag om branschens kompetensproblematik: Digitalisering och automatisering påverkar fastighetsbranschens affärsmodeller, organisationer och medarbetare. Hur behöver medarbetarna utvecklas för att vara fortsatt attraktiva och hur gör vi för att våga anställa medarbetare med för fastighetsbranschen nya kompetenser?

Bland de övriga talarna återfinns bland andra K-Fastigheters Jacob Karlsson, Nyfosas Jens Engwall och Nordeas Annika Winsth.

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2024

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 12 september 09.00–16.00, registrering och frukostmingel från 8.15 och branschmingel efter seminariets slut

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:                      

Partners:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige