Image

Estea tecknar nytt hyresavtal i Eskilstuna

Uthyrning Estea Logistic Properties har tecknat ett nytt hyresavtal med en rikstäckande detaljhandelsgrossist i fastigheten Grönsta 2:49 i Eskilstuna.
Publicerad den 10 Mars 2016
Annons
Image

Hyresavtalet omfattar cirka 10 200 kvadratmeter och det totala kontraktsvärdet beräknas uppgå till cirka 53 miljoner kronor. Det nytecknade avtalet innebär att hyresgästen förlägger sin logistikverksamhet för butiksdistribution i Eskilstuna.

– Vi välkomnar den nya hyresgästen och samtidigt bekräftas att läget och standarden på fastigheten Grönsta 2:49 är attraktivt. Utöver det nya hyresavtalet har sedan tidigare även Zoo Support Scandinavia AB valt att lägga delar av sin verksamhet för butiksdistribution i fastigheten, säger David Ekberg, transaktionschef på Estea AB.

Rådgivare till Estea i uthyrningsprocessen var JLL.

Efter uthyrningen finns det cirka 5 000 kvadratmeter vakanta ytor i fastigheten för uthyrning till ytterligare en eller flera hyresgäster.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY