Image

Cernera i ny uthyrning i Borås

Uthyrning Den första juni byter Kungälvs Rörläggeri lokaler och flyttar till Cerneras fastighet K elva på Åsboholmsgatan 6 i Borås.
Publicerad den 12 Januari 2017
Annons
Image

De nya lokalerna i markplan, med en yta på 1 075 kvadratmeter, kommer att genomgå en omfattande renovering för att anpassas till rörläggeriets verksamhet. Den största delen av ytan – cirka 900 kvadratmeter – blir kontor och resten kommer att omfatta lager och verkstad.

– Vi är glada över att kunna erbjuda Kungälvs Rörläggeri välanpassade verksamhetsytor i ett mycket attraktivt företagshus, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

På Kungälvs Rörläggeri ser man fram mot att flytta in i nya, moderna lokaler för sin expanderande verksamhet.

– En av de stora fördelarna med våra nya lokaler är det centrala och lättillgängliga läget med bra parkeringsmöjligheter. Vi har också kunnat anpassa ytorna för att passa vår verksamhet fullt ut, säger Johan Andersson, inköps- och marknadschef på Kungälvs Rörläggeri.

Bland övriga företag i huset märks Inpro, Alfakassan, Unionen, Anticimex och Serneke.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY