Image

Cernera hyr ut i Knalleland

Uthyrning I början av mars flyttar Svenska Arbetsmiljögruppen in i Cerneras fastighet Guldbaggen i korsningen Bergslenagatan/Skaraborgsvägen i Knalleland, Borås.
Publicerad den 6 Februari 2017
Annons
Image
Guldbaggen, Knalleland. Bild: Cernera
Guldbaggen, Knalleland.

– Intresset för Guldbaggen är stort bland företag i Borås, inte minst på grund av det välexponerade läget. Vi har fått flera nya hyresgäster i fastigheten den senaste tiden och är glada över att välkomna även Svenska Arbetsmiljögruppen till moderna, välplanerade lokaler hos oss, säger Lars Angwald, vd för Cernera.

På Svenska Arbetsmiljögruppen ser man fram emot att flytta till de nya kontorslokalerna.

– Det lättillgängliga läget med bra parkeringsmöjligheter och möjligheten att få utforma ytorna efter våra behov är avgörande faktorer till att vi valt dessa lokaler. Den direkta anslutningen till en trevlig takterrass med utsikt mot Rya Åsar är en ytterligare bonus, säger Jonas Andersson på Svenska Arbetsmiljögruppen.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Per Berggren: Olämpligt med Arnhult som ordförande

Bolag Per Berggren utmanar Rutger Arnhult om ordförandeposten i Castellum på bolagsstämman den 25 mars. Här ger han sin syn på situationen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY