Image

CBRE värvar i Göteborg

Bolag CBRE har anställt Nils Rydh som Senior Director inom Capital Markets. Detta för att förstärka CBRE:s position i Göteborg.
Publicerad den 8 September 2017
Nils Rydh. Bild: Alaska
Nils Rydh.

Nils Rydh kommer närmast som vice vd från Alaska Fastigheter där han arbetat i 3,5 år. Han har över 25 års erfarenhet från fastighetsbranschen. Innan uppdraget på Alaska Fastigheter var han Senior Asset Manager på Wilfast respektive fastighetsansvarig på Pulsen. Nils påbörjar sin anställning i januari 2018.

– Vi är oerhört glada och stolta över att Nils valt att börja hos oss på CBRE. Att rekrytera ytterligare en senior person inom Capital Markets i Göteborg har varit en viktig målsättning för oss. Genom Nils får vi en person med affärstänk som verkligen kan fastigheter och fastighetsinvesteringar i grunden, säger Mikael Fastén, Head of Capital Markets på CBRE i Sverige.

– Jag ser fram emot att få bli en del av CBRE:s framgångsrika team. Med min bakgrund kommer jag kunna vara med och bidra till fortsatt utveckling av bolaget, säger Nils Rydh.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

CBRE Sweden på Branschguiden

På CBRE är vår passion att leverera marknadsledande fastighetsrådgivning som gör det möjligt för våra kunder att blomstra – i hela världen.

CBRE Group Inc. är världens största företag inom fastighetsrådgivning med huvudkontor i Los Angeles, USA. Företaget har runt 80 000 anställda och fler än 450 kontor som stödjer fastighetsägare, investerare samt hyresgäster över hela världen.

CBRE i Sverige erbjuder strategisk rådgivning inom – fastighetstransaktioner, hyresgästrepresentation, förvaltning, uthyrning och utveckling, samt värdering. Vi arbetar även med res...

Läs mer om CBRE Sweden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige