Image

Caj Virta till JLL

Karriär Caj Virta, med erfarenhet från EY, CBRE, Savills och Cushman & Wakefield, blir senior värderare på JLL.
Publicerad den 2 Februari 2018

Caj Virta har cirka 20 års erfarenhet i fastighetsbranschen och har arbetat med rådgivning inom värdering, fastighetsförvärv och analys.

Senast kommer han från en roll som fastighetsspecialist med ansvar för fastighetsvärdering på EY.

- Vi är oerhört glada över att knyta Caj till oss, som med sin breda bakgrund och erfarenhet passar mycket väl in i vår fortsatta satsning inom affärsområdet värdering. Vi är ett etablerat värderingsteam på marknaden med tio dedikerade värderare. Med Caj på plats kan vi erbjuda ett mervärde till ännu fler kunder, inte enbart genom sedvanliga värderingar utan även i beståndsanalyser, due diligence samt rådgivning och analys vid investeringar. Vi är ett starkt team och jag ser positivt på framtiden, säger Patrik Löfvenberg, värderingschef på JLL Sverige.

Caj Virta tillträdde befattningen som senior värderare den 26 januari.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Partnertext

Framtidens laddsystem för elbilar

Presenteras av ChargeNode

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Cibus tillväxtplaner efter nya storköpet

Bolag Cibus fortsätter göra stora portföljförvärv. Efter att ha köpt 72 fastigheter i Finland från Sagax berättar vd:n Sverker Källgården om tillväxtstrategin, den nya storägaren, planerna för andra halvåret 2021 och om expansionsmöjligheter till Norge och Danmark.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY