Image

Bryggan rekryterar från Colliers

KARRIÄR Bryggan Fastighetsekonomi har anställt Caj Virta som värderare/analytiker.
Publicerad den 19 Oktober 2009

Caj Virta är auktoriserad fastighetsvärderare samt certifierad av RICS och har en bakgrund som chef för värdering och analys på CB Richard Ellis och Colliers.

Bryggan Fastighetsekonomi grundades 1994 och anställningen av Caj Virta är ett led i Bryggans expansion och satsning på föryngring av företaget. Företaget har förutom anställningen av Caj under året anställt tre andra nya medarbetare, David Fält Uppgard och Fredrik Peterson inom värdering och Erik Ihse inom fastighetsutveckling/projektledning.

- Caj är ett välkommet tillskott för värderingsverksamheten inom Stockholmsbryggan, som nu har ett värderingsteam med sju medarbetare och med ambitionen att bli en större aktör inom värdering. Rekryteringen är även ett led i vår ambition att garantera företagets kontinuitet och en förstärkning av Bryggans solida varumärke, säger Bryggans vd Lars Fröjd.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige