Image

Virta till Ernst & Young Real Estate

Karriär Caj Virta har tillträtt en tjänst som ansvarig för fastighetsvärdering hos Ernst & Young Real Estate. Han kommer närmast från Bryggan Fastighetsekonomi och har dessförinnan erfarenhet från fastighetskonsulter som CBRE och Savills.
Publicerad den 14 September 2012
Caj Virta. Bild: Ernst & Young. Bild: Ernst
Caj Virta. Bild: Ernst & Young.

- Självklart är jag både glad och förväntansfull inför detta uppdrag. Ernst & Young Real Estate är en av marknadens mest betydelsefulla aktörer och den kompetens som mina nya medarbetare besitter är verkligen imponerande, säger Caj Virta som kommer att arbeta med främst fastighetsvärderingsfrågor, men även rådgivning i övriga fastighetsrelaterade tjänster.
- Vi är väldigt glada över att ha Caj med oss. Vi befinner oss i ett intressant marknadsläge där vi ser många affärsmöjligheter. Att vi kan erbjuda våra kunder den bästa rådgivningen är mycket viktigt och med Caj Virta förstärker vi vår kompetens ytterligare, säger Magnus Fredmer på Ernst & Young Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige