Image

Virta till Ernst & Young Real Estate

Karriär Caj Virta har tillträtt en tjänst som ansvarig för fastighetsvärdering hos Ernst & Young Real Estate. Han kommer närmast från Bryggan Fastighetsekonomi och har dessförinnan erfarenhet från fastighetskonsulter som CBRE och Savills.
Publicerad den 14 September 2012
Caj Virta. Bild: Ernst & Young. Bild: Ernst
Caj Virta. Bild: Ernst & Young.

- Självklart är jag både glad och förväntansfull inför detta uppdrag. Ernst & Young Real Estate är en av marknadens mest betydelsefulla aktörer och den kompetens som mina nya medarbetare besitter är verkligen imponerande, säger Caj Virta som kommer att arbeta med främst fastighetsvärderingsfrågor, men även rådgivning i övriga fastighetsrelaterade tjänster.
- Vi är väldigt glada över att ha Caj med oss. Vi befinner oss i ett intressant marknadsläge där vi ser många affärsmöjligheter. Att vi kan erbjuda våra kunder den bästa rådgivningen är mycket viktigt och med Caj Virta förstärker vi vår kompetens ytterligare, säger Magnus Fredmer på Ernst & Young Real Estate.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är brittiska investerarens nordiska planer

Bolag ICG gick in i Finland i slutet av 2021 genom förvärvet av Thermo Fishers finska huvudkontor och FoU-anläggning från Niam. Chad Brown, vd på ICG, berättar för Fastighetssverige om förvärvet, ICG:s syn på de nordiska marknaderna och om deras tillväxtplaner i Norden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY