Image

Bonnier Fastigheter anställer marknadsområdeschef i Uppsala

Bolag Bonnier Fastigheter har under året förvärvat två större fastigheter i Uppsala och har planer på fortsatt expansion i området. Med anledning av detta har bolaget nu anställt Lars Skoglund som marknadsområdeschef med uppdrag att bygga upp en lokal förvaltningsorganisation i Uppsala.
Publicerad den 7 December 2018
Lars Skoglund. Bild: Bonnier Fastigheter
Lars Skoglund.

Lars Skoglund är uppvuxen i Uppsala och har examen i fastighetsekonomi från KTH. Han kommer närmast från AMF Fastigheter där han haft tjänsten som fastighetschef, dessförinnan har han varit anställd som fastighetsförvaltare på Svenska Kyrkan i utlandet och tidigare biträdande fastighetschef på Vasakronan.
– Vi ser fram mot etableringen av ett kontor i Uppsala. Vår satsning är långsiktig och vår ambition är att utvecklas till ett av de ledande fastighetsbolagen i Uppsala. Att knyta Lars Skoglund till oss med hans breda kompetens och lokala förankring känns riktigt bra säger, Rikard Bäckman, chef för fastighetsförvaltning.
– Det ska bli otroligt spännande att få vara med att bygga vidare på Bonnier Fastigheters långsiktiga närvaro i den expansiva Uppsala-regionen, säger Lars Skoglund, tillträdande marknadsområdeschef Uppsala.

Lars Skoglund, 30 år, börjar sin tjänst som marknadsområdeschef Uppsala den 1 mars.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige