Image

Angermann-grundare går till konkurrent

Karriär Savills har rekryterat Fredrik Östberg till transaktionsteamet i Stockholm. Fredrik har en gedigen bakgrund inom transaktionsrådgivning, senast som grundare och vd för Angermann i Sverige.
Publicerad den 1 December 2011
Ulf Nilsson. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Ulf Nilsson. Foto: Eddie Ekberg. Johan Bernström. Bild: Privat. Bild: NEP
Johan Bernström. Bild: Privat. Fredrik Östberg. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Fredrik Östberg. Bild: Angermann.

Innan han kom till Angermann jobbade Fredrik Östberg som projektledare på Leimdörfer. Tidigare har han även arbetat som analytiker och business controller på Vasakronan. Fredrik Östberg är civilingenjör från KTH.

Fredrik Östberg kommer nu att få en roll som Director med fokus på kundrelationer och projektledning och tar plats i ledningsgruppen inom Savills Investment.

Savills befinner sig i en stark tillväxtfas och har de senaste tolv månaderna genomfört transaktioner med ett underliggande fastighetsvärde överstigande sex miljarder kronor i Sverige.
- Savills har sedan förra året inlett ett omfattande utvecklingsarbete i det svenska bolaget och det känns mycket intressant att ansluta till transaktionsteamet och fortsätta utvecklingen av firmans erbjudande, säger Fredrik Östberg.
- Vi är mycket glada att ha lyckats rekrytera Fredrik, som med sin transaktionserfarenhet och sitt kontaktnät blir ett starkt tillskott i vår transaktionsverksamhet, säger Ulf Nilsson, vd för Savills Sweden.

Fredrik kommer att vara placerad på Savills Stockholmskontor på Sergels Torg 12 och påbörjar sin anställning i dag den 1 december 2011.

I början av november rekryterade Savills Johan Bernström som transaktionschef. Han kom då från NEP, Northern European Property Partners.

Relaterade artiklar

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige