Image

Waltré återvänder till Leimdörfer

Karriär I december blev det klart att Angermann-grundaren Fredrik Östberg gick till Savills. Nu lämnar även hans kollega och medgrundare Knut Waltré bolaget och börjar på Leimdörfer, där han jobbade 2008-2009.
Publicerad den 6 Februari 2012
Knut Waltré. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Knut Waltré. Bild: Angermann. Fredrik Östberg och Knut Waltré på Mipim 2011. Foto: Nicklas Tollesson. Bild: Nicklas Tollesson
Fredrik Östberg och Knut Waltré på Mipim 2011. Foto: Nicklas Tollesson. Fredrik Östberg. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Fredrik Östberg. Bild: Angermann.

När Fredrik Östberg och Knut Waltré fick i uppdrag att köra igång den tyska konsulten Angermann på våren 2009 i Sverige kom de båda från Leimdörfer. I december gick Östberg till Savills och nu står det alltså klart att Knut Waltré gått tillbaka till sin tidigare arbetsgivare Leimdörfer.
- Det ska bli jättekul, jag har haft en del kontakt med Leimdörfer och vi har haft en bra dialog hela tiden, säger Knut Waltré till Fastighetssverige.

Att han lämnar Angermann är till viss del en konsekvens av att Fredrik Östberg gick till Savills, men inte enbart.
- Det är en intressant tjänst jag får och jag ser fram emot att jobba i Leimdörfers framgångsrika team, säger Knut Waltré.

Knut Waltré har tidigare även jobbat på Aberdeen Property Investors.

Relaterade artiklar

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige