Image

De tar över på Angermann

Karriär Angermann har rekryterat Christopher af Trampe och Claes Virgin som partners till Stockholmskontoret, där de kommer att arbeta med köp- och säljrådgivning vid kommersiella fastighetstransaktioner.
Publicerad den 23 Februari 2012
Bild: Angermann
Claes Virgin. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Claes Virgin. Bild: Angermann. Christopher af Trampe. Bild: Angermann. Bild: Angermann
Christopher af Trampe. Bild: Angermann.

Christopher af Trampe har mer än tio års erfarenhet av transaktionsrådgivning, och har rekryterats från Colliers transaktionsavdelning. Dessförinnan har han arbetat på Jones Lang Lasalle och JP Morgan. Christopher af Trampe är civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm.

Claes Virgin har mer än tio års erfarenhet av fastighets- och finansbranschen och har tidigare arbetat med fastighetstransaktioner på RBS Nordisk Renting och med egen fastighetsutveckling samt med företagsfinansiering på GE Capital. Claes Virgin är civilekonom från Lunds Universitet.
- Vi är mycket glada över att få välkomna Christopher och Claes till företaget. Deras kombination av erfarenhet från rådgivnings- och fastighetsinvesterarsidan kommer att tillföra mervärde för våra uppdragsgivare. Vi ser fram emot att fortsatt hjälpa våra uppdragsgivare på den svenska fastighetsmarknaden att genomföra framgångsrika affärer, säger Dr Torsten Angermann, vd för Angermann Group.

Relaterade artiklar

Ämnen

Angermann på Branschguiden

Angermann är en oberoende transaktionskonsult med fokus på kommersiella fastigheter, utvecklingsprojekt och bostadsfastigheter. Vi erbjuder professionell rådgivning inom samtliga steg i fastighetsrelaterade transaktionsprocesser. Vi skräddarsyr vårt erbjudande efter uppdragsgivarens önskemål och strävar alltid efter att möta och överträffa uppdragsgivarens förväntningar. Vår långa historia inom fastighetsbranschen har givit oss en hög trovärdighet på marknaden och ett omfattande branschnätverk.

Tack vare lång erfarenhet vet vi att man måste göra saker ordentligt när d...

Läs mer om Angermann på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige