Image
Mikael Rånes, tf vd för Amasten.
Mikael Rånes, tf vd för Amasten. Bild: Amasten

Amasten kontrollerar 97,5 procent av SSM – förlänger acceptfristen

Bolag Amasten kontrollerar nu 97,5 procent av aktierna i SSM. Acceptfristen förlängs till och med den 15 januari 2021 för att kvarvarande aktieägare ska ges möjlighet att acceptera erbjudandet.
Publicerad den 9 December 2020

Amasten äger sedan tidigare 17 400 000 aktier i SSM, motsvarande 29,6 procent av aktierna och rösterna i SSM. Fram till och med den 7 december 2020 har 39 990 538 aktier i SSM lämnats in i Erbjudandet. Amasten innehar därmed totalt 57 390 538 aktier i SSM (motsvarande 97,5 procent av aktierna och rösterna i SSM).

Eftersom erbjudandet nu är ovillkorat har de aktieägare som har accepterat erbjudandet, eller kommer att acceptera erbjudandet, inte rätt att återkalla sina accepter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige