Image
Amanda Tevell.
Amanda Tevell. Bild: Atrium Ljungberg

Amanda Tevell blir tf hållbarhetschef på Atrium Ljungberg

Bolag Amanda Tevell, vd på Hifab Advisory har fått i uppdrag att gå in som tillförordnad hållbarhetschef på fastighetsbolaget Atrium Ljungberg. Uppdraget, som påbörjades i april 2023 och sträcker sig fram till maj 2024, levereras som en teamlösning tillsammans med Linda Högbacka, junior strategikonsult på Hifab Advisory, som kommer att stötta kring rapportering och social hållbarhet.
Publicerad den 29 Maj 2023

– Vi är väldigt glada över att Amanda Tevell valt att ta uppdraget som tillförordnad hållbarhetschef hos oss på Atrium Ljungberg. Bolaget har högt ställda mål inom såväl social som miljömässig hållbarhet, vilket bland annat innefattar att vi ska halvera miljöpåverkan inom våra byggprojekt till år 2025. Amanda har gedigen erfarenhet och kompetens och kommer tillsammans med teamet på Atrium Ljungberg leda hållbarhetsarbetet framåt med full kraft, säger Ulrika Danielsson, CFO på Atrium Ljungberg
– Vi är ett bra team från Hifab Advisory som tillsammans med Atrium Ljungberg ska fortsätta fördjupa och driva hållbarhetsarbetet. Som konsult är det både roligt och lärorikt att få arbeta nära sina kunder – och i det här uppdraget blir vi en del av deras organisation. Jag ser fram emot att med min erfarenhet av strategiskt hållbarhetsarbete inom fastigheter och samhällsbyggnad bidra positivt till Atrium Ljungbergs fortsatta utveckling, säger Amanda Tevell.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige