Image
Nu är i princip alla kommersiella ytor på WallenstamsTuletorget uthyrda.
Nu är i princip alla kommersiella ytor på WallenstamsTuletorget uthyrda. Bild: Wallenstam

Allt kommersiellt uthyrt på Tuletorget

Uthyrning Drygt femtusen kvadratmeter lokal- och butiksytor på Tuletorget är uthyrda, i de populära Tuletornen har inflyttningen påbörjats och nu börjar utveckling av nya Tuletorget ta form med nya aktivitets- och lekytor. I slutet av 2015 beräknas allt vara klart.
Publicerad den 10 Mars 2015
Mathias Aronsson. Bild: Wallenstam
Mathias Aronsson.

- Nu händer det mycket på Tuletorget, lokal- och butiksytorna är uthyrda och Tuletornen är nästan slutsålda. Vi har en väldigt fin mix av butiker, restauranger och företag som tillsammans kommer att lyfta torget och i kombination med fler boende i området är vi övertygade om att torget kommer att utvecklas till en dynamisk och levande möteplats där det finns något för alla, säger Mathias Aronsson, vice vd på Wallenstam.

Intresset för Tuletorget är stort, förutom de populära bostadsrätterna i Tuletornen där majoriteten är sålda är i princip samtliga kommersiella ytor uthyrda. Torget kommer att kunna erbjuda det mesta, attraktiva restauranger med spännande koncept, café, butiker, gym och förskola.

Bland de kontrakterade hyresgästerna finns Wayne's Coffee, Piatti, Thai House Wok, Balance Training, Meya & Mateo, IT-Relation ECTS, Minero Vita Juicebar, Apotek, Blomsterbindarna STHLM, Direkten, Mäklarringen, Vinylcenter, Infralogic, Elkontakt entreprenad i Stockholm, ATN Internet & TV in Sweden och Sundbybergs kommun.

Wallenstams utveckling av området har pågått sedan 2013 och precis som Tuletornens interiör har Tuletorget designats av designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund, allt för att skapa en modern och levande plats med innerstadskänsla.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G: "Än blir ni inte av med mig"

Bolag Efter att i förra veckan ha presenterat vem som tar över P-G Perssons stol i Platzer så var det dags att avsluta år 2022 med bokslutet. Bolaget ser ett minskat fastighetsvärde – något den avgående vd:n inte sett på tio år. För Fastighetssverige berättar han mer om detaljerna i den senaste rapporten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige