Image

Petters Käk öppnar i Wallenstams lokaler i Sundbyberg

Uthyrning Den femte oktober öppnar Käk i Wallenstams nybyggda lokaler på Tuletorget i Sundbyberg. Bakom Käk, med sina HKB (Håll Käften Burgare!), står rapparen Petter, Oskar Jakobsson och Dimitris ”Dimman” Anastasopoulos.
Publicerad den 29 September 2015
Annons
Image
Petters Käk öppnar vid Tuletorget i Sundbyberg. Bakom restaurangkedjan står Petter, Oskar Jakobsson och Dimitris "Dimman" Anastasopoulos. Bild: Wallenstam
Petters Käk öppnar vid Tuletorget i Sundbyberg. Bakom restaurangkedjan står Petter, Oskar Jakobsson och Dimitris "Dimman" Anastasopoulos.

– Vi har länge snackat om att utveckla vårt koncept och starta ytterligare en restaurang. Det känns jätteroligt att göra det just i Sumpan, vi tror mycket på området. Solna och Sundbyberg expanderar explosionsartat och visar vägen, säger Petter Alexis Askergren.

Peewee är restaurangchef på Käk vid Tuletorget. Utveckling ligger i fokus för restaurangen, istället för att arbeta med ett färdigt koncept hämtas hela tiden inspiration och nya idéer, främst från matkulturen i New York. Käk finns sedan tidigare i Hornstull.

– Det är väldigt roligt att kunna välkomna Käk till Tuletorget, tillsammans med de övriga hyresgästerna bidrar de till att ge torget dess unika karaktär, det vill säga en levande och attraktiv mötesplats som har något för alla säger Mathias Aronsson, vice vd på Wallenstam AB.

Wallenstam har sedan 2013 arbetat med utvecklingen av Tuletorget. För att skapa en modern och levande plats med innerstadskänsla har både Tuletornens interiör samt Tuletorget har designats av designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund. Torget rymmer både restauranger, caféer, butiker, gym och förskola allt vad besökaren kan önska sig.

Upprustningen av Tuletorget beräknas vara färdigställd i slutet av 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Heimstaden testar udda inslag i Kronprinsen

Bolag Om en månad invigs första delen av det nyrenoverade Kronprinsen i Malmö. En del av fokuset i den kommersiella ytan är på träning och hälsa. Fastighetssverige tog därför pulsen på Heimstaden om hur det ska gå med deras "nära-centrum stadsdelscentrum" nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige