– Vi har länge snackat om att utveckla vårt koncept och starta ytterligare en restaurang. Det känns jätteroligt att göra det just i Sumpan, vi tror mycket på området. Solna och Sundbyberg expanderar explosionsartat och visar vägen, säger Petter Alexis Askergren.
Peewee är restaurangchef på Käk vid Tuletorget. Utveckling ligger i fokus för restaurangen, istället för att arbeta med ett färdigt koncept hämtas hela tiden inspiration och nya idéer, främst från matkulturen i New York. Käk finns sedan tidigare i Hornstull.
– Det är väldigt roligt att kunna välkomna Käk till Tuletorget, tillsammans med de övriga hyresgästerna bidrar de till att ge torget dess unika karaktär, det vill säga en levande och attraktiv mötesplats som har något för alla säger Mathias Aronsson, vice vd på Wallenstam AB.
Wallenstam har sedan 2013 arbetat med utvecklingen av Tuletorget. För att skapa en modern och levande plats med innerstadskänsla har både Tuletornens interiör samt Tuletorget har designats av designerduon Simon Davies och Tomas Cederlund. Torget rymmer både restauranger, caféer, butiker, gym och förskola allt vad besökaren kan önska sig.
Upprustningen av Tuletorget beräknas vara färdigställd i slutet av 2015.
Presenteras av WeOffice
Presenteras av Pattern Geographic
Bolag Slättö, har genom logistik- och industri-teamet Evolv, gjort sina första förvärv inom lättindustri i den nyetablerade fonden Slättö Value Add III. Lars Axelsson, vd för Evolv, berättar för Fastighetssverige om premiärförvärven och hur man vill fortsätta växa samt hur han ser på framtiden och konkurrensen inom lättindustrisegmentet.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.