Image

Willhem anställer områdeschefer

Karriär Willhem har anställt nya områdeschefer till Stockholm och Borås.
Publicerad den 14 Maj 2012
Bild: Willhem
Susanna Thom. Bild: Willhem. Bild: Willhem
Susanna Thom. Bild: Willhem.

I Stockholm är Gitte Magnusson, 49, ny områdeschef. Hon har de senaste elva åren varit gruppansvarig förvaltare på Förvaltnings AB Stadsmuren, sedermera Savills, i Stockholm. Tidigare anställningar har bland annat varit på Formator och Haninge Bostäder. Hon började sin anställning på Willhem i april.

Willhems fastighetsbestånd i Stockholm innefattar närmare 1 000 hyreslägenheter i Botkyrka, Järfälla, Vallentuna och Österåker. Willhem har även ingått avtal om förvärv av närmare 1 400 hyreslägenheter i Blackeberg, Bromma, Hässelby strand, Spånga/Kista och Västerled samt 180 studentlägenheter i Tullinge, Botkyrka kommun. Dessa planeras att övertas under 2012.

I Borås är Susanna Thom, 39, områdeschef. Hon kommer närmast från en befattning som hotellchef på Grand Hotel i Borås, en anställning som hon haft sedan 2000. Hon är utbildad byggnadsingenjör.

Willhems fastighetsbestånd i Borås innefattar närmare 2 000 hyreslägenheter, även innefattande studentlägenheter, samt omkring 150 kommersiella lokaler.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Willhem på Branschguiden

Willhem är ett bostadsbolag med starkt fokus på hög kundservice och trygghet i boendemiljön. Våra fastigheter finns på utvalda tillväxtorter i Sverige. Huvudkontoret ligger i Göteborg. Med Första AP-fonden som ägare utvecklar vi ett långsiktigt och ansvarsfullt bostadsbolag.

Läs mer om Willhem på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Tillsvidare jobbar vi med nyckeltalen"

Bolag Det är ett hårt jobbande Trianon som arbetat för att förbättra kostnadskontrollen, öka hyresintäkterna och sänka nettoskulden. Nyckeltalen har stått i fokus och kommer göra så även framöver – iallafall till hösten. Bolaget gör vad de säger att de ska göra konstaterar vd Olof Andersson.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige