Image

Veidekke Bostad rekryterar Kristian Ericsson

Karriär Veidekke Bostad tillsätter Kristian Ericsson som chef för strategisk affärsutveckling och adderar rollen till bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 22 Februari 2017
Kristian Ericsson. Bild: Veidekke Bostad
Kristian Ericsson.

Veidekke Bostads verksamhet växer kraftigt med cirka 1 000 sålda bostäder per år och runt 1 800 bostäder i produktion. Veidekkes ambition är att bli en av Sveriges ledande bostadsutvecklare. Kristian Ericsson har sedan år 2000 arbetat som affärsutvecklare på Veidekke Bostad och har varit drivande i flera av Veidekke Bostads större affärsutvecklingsprojekt och JV-samarbeten under åren.

– Med en projektportfölj på cirka 9 000 byggrätter i våra tre storstadsområden, lanseringen av ett nytt småhuskoncept och satsningen på hyresrätter ser jag fram emot en spännande utveckling av vårt kunderbjudande under kommande år. Kristian har varit starkt bidragande till Bostads affärer under flera år. Hans nya roll blir ett viktigt tillskott för vår affärsutveckling och framtida ackvisition, säger Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad.

– Efter att i 17 år ha arbetat med i första hand Veidekke Bostads projektförvärv och JV:n ska det bli spännande att övergå i en delvis annorlunda roll. Min förhoppning är att kunna bidar till Veidekkes fortsatta utveckling på lite annorlunda sätt än tidigare i denna nya roll, säger Kristian Ericsson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slu...

Läs mer om Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige