Image

Veidekke tillsätter kommunikationschef

Karriär Kristina Andreasson blir kommunikationschef för Veidekke Sverige.
Publicerad den 3 April 2017
Kristina Andreasson. Bild: Veidekke
Kristina Andreasson.

Det är nu ett år sedan Jimmy Bengtsson tillträdde som ny vd för Veidekke i Sverige. Bolaget växer kraftigt och ambitionerna är stora. Att man nu tillsätter en kommunikationschef i ledningsgruppen är enligt Jimmy Bengtson en nödvändighet.

– Vi befinner oss i kraftig tillväxt, där vårt varumärkesarbete och kommunikation såväl internt som externt är oerhört viktigt. Det är därför ett måste att ha kommunikationsfunktionen på ledningsnivå, säger Jimmy Bengtsson.

Kristina Andreasson var tidigare kommunikationschef för Veidekke Bostad och kliver nu upp till samma funktion, men på koncernnivå i Sverige.

– Otroligt kul och utmanande. Tillsammans med alla kollegor ser jag fram emot en mer aktiv dialog med våra målgrupper. Med den fart vi växer är rekrytering en extremt viktig fråga för oss och jag vill vara med och bidra till att ännu fler får upp ögonen för Veidekkes unika filosofi och arbetssätt, säger Kristina Andreasson.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Här ska Ikano Bostad växa vidare

Bolag Ikano Bostad har förvärvat en fastighet i Partille strax utanför Göteborg med möjlighet att bygga cirka 100 bostäder. Fastighetssverige diskuterar med Ikano Bostads vd Robert Jaaniste.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY