Image

Ny kommunikationschef till Veidekke Bostad

Karriär Veidekke Bostad har rekryterat Jonas Lindgren som kommunikationschef. Han kommer närmast från kriskonsulten BRM Europe där han arbetat som partner och seniorrådgivare inom krishantering.
Publicerad den 23 Mars 2017
Jonas Lindgren. Bild: Veidekke Bostad
Jonas Lindgren.

Veidekke Bostads verksamhet växer kraftigt med cirka 1 000 sålda bostäder per år och runt 1 800 bostäder i produktion.

– Med Jonas tillför vi gedigen kompetens och erfarenhet inom såväl PR som krishantering och PA. Vi befinner oss i en kraftig tillväxt där kommunikation både internt och externt är en oerhört viktig ingrediens, säger Per-Martin Eriksson, vd för Veidekke Bostad.

– Det känns väldigt kul att komma till ett värderingsstyrt företag som Veidekke, där man drivs av en tydlig filosofi som bygger på involvering av såväl medarbetare som externa parter. Som en av de största bostadsaktörerna har vi en viktig uppgift i att bidra till ett ökat och hållbart bostadsbyggande, säger Jonas Lindgren.

Jonas Lindgren tar plats i ledningsgruppen för Veidekke Bostad samtidigt som nuvarande kommunikationschefen Kristina Andreasson går till en nytillsatt roll som kommunikationschef för Veidekke Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Veidekke kännetecknas av en stark företagskultur som tror på att engagemang och involvering är grunden för all framgång. Därför erbjuds vi medarbetare att bli delägare. Tillsammans äger vi ca 20% av Veidekke och är en av företagets största ägare.

Vi på Veidekke vet att involvering gör vårt arbete roligare, effektivare, säkrare, mer innovativt, ger bättre kvalitet – OCH är lönsammare. För alla. Därför involverar vi alltid alla parter i våra projekt – från våra egna medarbetare till beställare, leverantörer, arkitekter, underentreprenörer, kringboende och slu...

Läs mer om Veidekke Bostad AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är branschens högst belånade bolag

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens Q2-rapporter för att ta reda på hur hårt belånade de är. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige