Image

Vasakronan förlänger med Coor

Bolag Fastighetsbolaget Vasakronan AB har förlängt sitt serviceavtal med Coor Service Management för ytterligare två år.
Publicerad den 15 Februari 2013

Samarbetet med Coor inleddes 2009, och innebär att Coor levererar och utvecklar kontors- och butiksservicetjänster till Vasakronan och Vasakronans hyresgäster.
Avtalet omfattar tjänster till ett ungefärligt värde av 150 miljoner kronor per år, och har nu förlängts i ytterligare två år.

- Vi är väldigt glada för det fortsatta förtroendet att leverera service till Vasakronan och deras hyresgäster. Vasakronan är en kund som ställer höga krav på innovativa och hållbara lösningar, och vi ser det förlängda avtalet som ett kvitto på att vi lever upp till det, säger Magnus Wikström, affärsenhetschef på Coor Service Management.

Bland tjänsterna som levereras ingår kontorsservicetjänster, receptionstjänster samt drift av restauranger och konferensanläggningar. Tjänsterna levereras till Vasakronans kontor och fastigheter samt till Vasakronans hyresgäster.

- Vi ser en allt större efterfrågan på gröna hållbara serviceleveranser från våra hyresgäster. Tillsammans med Coor kommer vi nu att utveckla de tjänsterna vidare, säger Nicklas Walldan, chef Teknik, service & utveckling på Vasakronan.

- Genom vårt samarbete med Coor har våra kunder tillgång till prisvärda servicetjänster av hög kvalitet. Tjänsterna är paketerade i olika nivåer där priser och villkor redan är framförhandlade. Allt för att det ska vara lätt och smidigt att beställa och ge våra kunder ett tydligt mervärde, säger Åsa Almquist, chef kundservice på Vasakronan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige