Image
Kista Entré.
Kista Entré. Bild: Vasakronan.

Huvudkontor till Kista Entré

Uthyrning I veckan som gick tecknade Vasakronan ett stort hyresavtal som innebar en start av nyproduktion på 19 000 kvadratmeter kontor i Kista. Ny tecknas ytterligare ett hyresavtal och även detta i Kista. Det är Coor Service Management som tecknat ett sjuårigt avtal om drygt 3 000 kvadratmeter huvudkontor i Kista Entré. Coor flyttar in den 1 november 2013.
Publicerad den 22 Februari 2013
Annons
Image
Kista Entré. Bild: Vasakronan.
Kista Entré.

Det nya huvudkontoret får adressen Knarranäsgatan 7 och kommer att erbjuda plats för cirka 260 medarbetare. Det blir ett modernt konceptkontor som väl kommer att spegla bolagets varumärke och höga hållbarhetsambitioner.

Vasakronan och Coor har sedan 2009 haft ett nära samarbete för leverans av servicetjänster till Vasakronans kunder. Vasakronans eget kontor på Klara Zenit, som blev klart i december 2012, är främst en optimal lösning för den egna verksamheten, men inte minst en skarp testmiljö för moderna kontorslösningar. Ambitionen är att kunderna ska få ta del av de erfarenheter som görs och bli inspirerade av de möjligheter som finns. Coors nya kontor i Kista ger en möjlighet att etablera ytterligare en skarp testmiljö, här med extra fokus på servicetjänster.

- Servicetjänsterna är idag en naturlig del av företagens kontorslösningar. Som fastighetsbolag är det viktigt att vi hela tiden utvecklar vårt erbjudande till en helhet tillsammans med professionella partners. Jag tror att de erfarenheter som Coor och vi tillsammans nu skaffar oss kommer att vara till stor nytta för våra kunder, säger Ronald Bäckrud, regionchef i Stockholm på Vasakronan.

Coor hade som ett av sina grundkrav att de skulle sitta i en miljöcertifierad fastighet. Kista Entré är en av flera Leed-certifierade fastigheter i Vasakronans bestånd. Fastigheten är också byggd för att kunna erbjuda en effektiv serviceleverans till hyresgästerna, med gemensam reception, godsmottagning, vaktmästeri, café och restaurang.

- Coor har i likhet med Vasakronan ett starkt engagemang för hållbarhetsfrågorna. Kista Entré uppfyller alla de krav som ställdes och Coor blir nu ytterligare en, av de totalt tusen, som idag har valt att teckna ett grönt hyresavtal med Vasakronan, avslutar Ronald Bäckrud.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige