Image

Värmdö Köpcentrum lockar nya hyresgäster

Uthyrning Värmdö Köpcentrum har tecknat nya hyresavtal om totalt 2 500 kvadratmeter.
Publicerad den 1 September 2014
Annons
Image
Värmdö Köpcentrum. Bild: Vencom
Värmdö Köpcentrum.

Nya hyresgäster är bland annat Systembolaget och Kapp Ahl. Utöver dessa pågår diskussioner med flera möjliga butikshyresgäster avseende övriga nyligen iordningställda ytor. I samband med de nya butikerna sker även en uppgradering av fasaden.

- Att få hit Systembolaget känns fantastiskt kul och är ytterligare ett steg, utöver Kapp Ahls nya butik, i vår utvecklingsplan för att öka attraktiviteten och kundflödet till Värmdö Köpcentrum. Arbetet med den nya fasaden kommer att slutföras under hösten vilket kommer ge ett modernt och välkomnande intryck av Värmdö Köpcentrum, säger Thorsten Slytå på Vencom Property Partners.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY